Disclaimer

Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. Alle wijzigingen in prijs en uitvoering zijn voorbehouden. EigenwijzR BV is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet.

Clickgedrag

Op deze website worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan EigenwijzR BV haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Andere websites

Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. EigenwijzR BV kan echter geen verantwoordelijkheid dragen over de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/disclaimer – indien aanwezig – van de site die u bezoekt. Ook draagt EigenwijzR BV geen verantwoordelijkheid van de inhoud van andere websites.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, stuur een mail aan info@eigenwijzr.nl

 

Scroll to Top